MIJAS

Mijas, for et fantastisk nydelig sted. Byen går under navnet den hvite byen. Alle bygningene er hvite, det er flotte gater, søte butikker og det er en helt fantastisk utsikt fra de forskjellige utsiktspostenene. Første gang vi er her, og det blir ikke den siste i og med at «svigers» har et sted ikke langt unna.

De har tatt oss med rundt, og vist oss små hyggelige familierestauranter, flotte omgivelser og også det autentiske spanske uten mye turister.

At Mijas er en turistattraksjon er det ingen tvil om, men at lille O hvinte av glede av å få kjøre hestekjerre og å få ri på esel gjorde dagen komplett. Hun snakker om det enda. At mor måtte være med var heller overraskende, og jeg må ærlig innrømme at jeg får vondt i hjertet av de stakkars eslene som går med turister på ryggen dagen lang. Selv spurte jeg mange ganger om jeg var for tung, men fikk beskjed om at 120kg var grensen (da har jeg litt å gå på enda -phuh). Det var en veldig hyggelig opplevelse for liten og for stor, og Mijas anbefales virkelig om du befinner deg i nærheten av Marbella.

Ellers skal kvelden brukes til hjemmespa. Jeg har begynt på en ny hudpleieserie fra MeLine, som jeg har fått anbefalt av hudpleieren min Signe Broch på Elite Klinikken. Jeg skal skrive mer om dette senere, for med hånden på hjertet er dette noe av det beste jeg har prøvd.