Høstens store trend

Trodde du vi var over rosabølgen?

Rosa har vært en farge som har vokst på meg, og jeg må ærlig innrømme at antall rosa plagg i garderoben stadig er stigende. Nå når jeg har fullt fokus på Rosa Sløyfe aksjonen har jeg blitt enda mer glad i rosa.

Både rosa og cordfløyel er en av høstens hotteste trender. Jeg får gode vibber til 70-tallet, og en fin flashback til 90-tallet. Hva er vel bedre enn å kombinere to trender? Jeg har funnet frem til de fineste rosa cordfløyelsjakkene, som er like fine til basic denim, svart skinn eller til helrosa. Her er mine favoritter, og det på budsjett;

(bildene er lånt fra de nettstedene det er linket til)

Denne er fra Mango, og du finner den her.

Denne er fra Bik Bok x Elsa Hosk, og du finner den her.

Denne er fra Monki og du finner den her.