JUSU brother

Lunsj er en favoritt å spise ute, og spesielt i en busy jobbhverdag er det deilig med et lite avbrekk! Jeg jobber for et merke som heter Galvan London. De har de mest sofistikerte og elegante kjolene, jumpsuitsene og sett med blazer og bukse. Kontoret ligger i Notting Hill, et utrolig koselig område med mange, hyggelige små kafeer – alt fra italiensk delikatesse til vegan. Blant mine favoritter er Jusu Brothers som ligger i Westbourne Grove. Acai bowlen deres er en av de beste jeg har smakt! I tillegg har de utrolig god avocado toast, vegetar sushi og mange gode salater. Ble selsagt acai bowl på meg;-)

Forresten, som regel går oppdatering av innlegg på bloggen litt fort ettersom jeg prøver å oppdatere dere mellom slagene på jobb, der det ikke er så mye tid overs. Da blir det fort noen skrivefeil, som jeg ikke ser før i ettertid. Men i tillegg har jeg sterk dysleksi som gjør at jeg ofte ikke ser feilene, og noen ting kan virke usammenhengende og ikke gi mening. Når jeg deler så mye av livet mitt med dere, kan jeg jo også fortelle om en av mine svakheter som gjør at jeg kanskje ikke alltid leverer 110%;-)

Så da vet dere det! Ha en topp dag! xx Rikke