LIFE HAPPENS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-I samarbeid med Richmond & Finch-

Ja, life happens. Jeg har alltid vært litt (okei, veldig) klumsete, og har nok hatt et litt over middels stort forbruk av telefonskjermer opp igjennom. Som oftest skjer disse små ulykkene når ting går litt vell fort, og hjertet mitt hopper over et beat hver gang.

Jeg har prøvd mange ulike covers, men på en eller annen måte så klarer jeg på tross av dette å ødelegge min kjære Iphone, oftere enn jeg ønsker. Dette ofte fordi jeg tar de av grunnet størrelse, og at de er lite praktiske å ha med meg i vesken.

På bakgrunn av dette var jeg svært interessert da jeg fikk høre at Richmond & Finch skulle lansere et nytt type telefoncover. Serien heter «freedom», og covrene har en 360 graders beskyttelse som ikke bare gjør de high fashion, men også high «function».

Coveret beskytter både telefon og skjerm, i tillegg til at de er super fine, som jo er litt viktig det å!

Bruk koden FRDM20 for å få 20% discount mellom 10 og 17 oktober! Enjoy!