FUKTBOMBE

Huden min gikk i fullstendig sjokk da jeg kom hjem fra 30 varmegrader i Spania, og til tørr og kald høstluft. Det lille jeg hadde fått av brunfarge krakelerte bort, og jeg merket at huden min skrek etter fukt og atter fukt! Redningen ble dette fuktserumet fra Sans Soucis. Jeg har jo testet flere av produktene deres tidligere, som jeg har vært veldig fornøyd med.

Jeg må likevel si at Deep Moist Depot Serumet stakk av med seiren, og har nå blitt fast følge i sminkepungen.

Husk å riste serumet før bruk slik at serumet blandes. Er du ekstra tørr i huden kan du gjerne påføre en fuktighetskrem over. Det har jeg gjort i det siste for å få maksimal fukt til en ellers så ganske livløs hud.

Sans Soucis sine produkter kan kjøpes på Cubus, Cosmetique, Vita og på utvalgte parfymerier.

ØYEKREM KRAUTERBALSAM