Geniale paletter

Jeg elsker å få teste ut nye skjønnhetsprodukter. Mamma hadde flere av ArtDeco sine produkter i sminkepungen da jeg var yngre, og jeg synes det er ekstra gøy at produktene jeg tidligere smuglånte av henne har nå blitt noen av mine nye favoritter.

Her nytes sol og sommer, og det blir generelt lite sminke på dagtid. I varmen liker jeg å la huden puste og generelt spe på med fukt for å få en frisk og glødende sommerhud. Øyne og lepper har jeg derimot mer fokus på.

Jeg elsker dette refill systemet fra ArtDeco, og før jeg reiste hjemmefra satt jeg sammen mine favorittfarger både til dagbruk og til kveldsbruk. Dusere varmere toner på dagen, og litt glød i kinnene er ferieoppskriften min. Til kveldsbruk derimot liker jeg å ha litt mørkere og mer sotete øyne. Jeg liker godt å kombinere en shiny lys nyanse med en litt mørkere som jeg legger på globelinjen, og under øyekanten for å få et mer intenst blikk.

 

Jeg er generelt ganske dårlig med bryn, men merker at her trengs det å gjøres mer etter noen timer i solen. Hårene bleknes, og jeg kan ofte føle at brynene forsvinner litt. Jeg burde kanskje ha farget dem, men er livredd for at de skal bli for mørke og markante. Min nye favoritt er denne Brow Duoen med både pudder og liner. Superenkel å bruke, og det ser veldig naturlig ut. Ny favoritt i sminkepungen.

Produktene kan kjøpes hos Vita, og du finner de HER.