Me Line

Som jeg nevnte i forrige uke har jeg begynt på nye hudpleierutiner for å bekjempe pigmenteringen jeg har fått etter to graviditeter. Jeg har vært superfornøyd med Zo by Dr Obagi sin hudpleieserie, men da Signe Broch på Elite Klinikken i Sandvika foreslo at jeg skulle prøve MeLine kastet jeg meg på.

Nå har jeg prøvd serien en stund, og jeg må si at det virkelig har gitt resultater. Jeg ser utrolig stor forskjell på pigmentflekkene og de er betraktelig mindre og svakere. Selv etter en runde i solen da vi var i Spania har ikke pigmenteringen blusset frem slik den gjorde tidligere. Huden har holdt seg helt i sjakk, og jeg har fått en mye jevnere hudtone. Jeg har virkelig funnet en serie som passer helt perfekt til min hud, og dette er det beste jeg har prøvd på lenge!

 

Jeg startet med en dyp peeling på klinikken for å booste prosessen, og har så fortsatt med hjemmebehandling hver morgen og kveld. Masken for pigmentering bruker jeg en gang i uken, og den er helt magisk! Litt flassing hører med, men det er ikke på langt nær så mye som jeg har flasset tidligere. Man merker at huden fornyer seg, og at frisk klar hud kommer frem.

Man kan fint kombinere disse produktene med andre produkter, og jeg bruker fortsatt Revitatrol fra Dr Obagi, og solkremen fra samme merke. Jeg har anbefalt dette til alle venninnene mine som jeg vet leter etter en løsning på pigmentflekker og vil ha en jevnere hudtone. Så dette er dagens lille beauty tips fra meg. Jeg er i alle fall helfrelst!