PARIS

Helgen ble tilbrakt i Paris, med min fine bestie Elinor. Shit, som vi koste oss <3 Sitter og drømmer meg bort til de sinnsykt gode croissantene, de vakre franske gatene, de pene menneskene og den sofistikerte viben i byen. Ganske reality check å være tilbake på kontoret.

Vi tok toget fra London, superenkelt og raskt. Utrolig deilig å slippe styret med flyplass osv. Sporty ungdom som vi er tok vi første toget, kl 06:15. Det kjente vi på kvelden for å si det sånn;-) Vi bodde på et bittelite, søtt hotell rett ved Rue Saint-Hónore. Ettersom vi ankom nokså tidlig, rakk vi frokost da vi kom frem. Vi satt oss på en liten lokal café og spiste croissanter og drakk kaffe, mens vi så på de flotte franskmennene i gatene. Videre tuslet vi rundt i nærområdet vårt, hvor vi tittet i butikker, så på mennesker og nøt den gode atmosfæren i Paris. Til lunch dro vi på Hotel Costes, ett av mine favorittsteder! Der ble vi sittende å skravle høl i hodet på hverandre mens vi drakk vin og spiste veldig digg mat, blant annet min favoritt – lobster pasta. Plutselig hadde tiden flydd, og vi hadde sittet der i 3 timer. På veien hjem gikk vi tur i “Jardin des Tuileries” i solnedgangen. Forelsket meg enda mer i byen da<33

Forelsket meg enda mer i byen da<33 Kvelden tilbrakte vi med lang middag på Monsieur Bleu, som ligger rett ved siden av Eiffeltårnet. Vi satt ute, under åpen himmel, og så Eiffeltårnet glitre foran oss hver time. Magisk!