PARIS

Søndag våknet vi tidlig for å få mest mulig ut av oppholdet. Vi rakk faktisk soloppgangen som skinte gjennom den franske balkongen, mens vi drakk kaffe og spiste makroner i sengen. Sikkelig klisje ja! Men en utrolig fin start på dagen. Videre gikk turen til Cafe de Flóre, hvor vi spiste klassisk fransk frokost -croissant, svart kaffe og hvitt brød med egg på siden. Bedre blir det ikke. Deretter gikk vi fra Saint-Germain til Musée Des Arts Décoratifs for å se Christian Dior utstillingen, mens solen skinte i ansiktene våre. Utstillingen var utrolig flott. Det var spesielt kult å se at Christian Dior er så mye mer enn mote. Blant annet så vi hvordan Christian Dior ble inspirert av kunst. Visste dere at mange av kjolene designet av Christian Dior er inspirert av blant annet Picasso? Dessverre var det veldig fullt og mange mennesker der, så vi fikk ikke vært der så lenge jeg ønsket. Skulle gjerne hatt bedre tid til å lese om de forskjellige kolleksjonene og arbeidet, samt hva som har påvirket og formet House of Dior siden oppstarten for 70 år siden. Før vi vendte snuten hjemover mot London, hadde vi en fantastisk fin og lang lunsj på LouLou, som ligger i hagen foran Louvre. Tror det har blitt mitt nye favorittsted. Restauranten var full av vakre, velkledde franskmenn. Den søteste Paris-familien satt ved siden av oss med 2 hunder, og hunde-glad som Elinor og jeg er ble vi selvsagt venner med den koselige familien.

Vi hadde noen helt vidunderlige dager i Paris. Kort, men utrolig innholdsrikt. Følte faktisk at vi hadde vært der mye lenger enn 2 dager, men det er vel fordi vi fikk gjort masse på kort tid:-) Paris har virkelig en stor plass i hjertet mitt, så jeg håper jeg er tilbake veldig snart!

xx Rikke