HØST I LUFTEN

  Søndagen har vært fylt med høstlige aktiviteter. Selv om jeg sikkert burde tatt en ordentlig ryddedag inne, klarer jeg ikke en hel dag uten frisk luft. Ingen grunn til å sitte inne selv om det yrer litt ute. En god og varm genser, og ordentlig fottøy er det som skal til. I dag dristet jeg meg til og med til å gå i et skjørt som jeg kjøpte i sommer. Jeg er en av de som aldri klarer å pakke bort sommergarderoben helt.

Jeg har fått spørsmål om jeg kan anbefale noen fine vinterstøvler som både er kule, komfortable og varme. Jeg kan begynne med disse fra Blundstone som er noen nye favoritter. Ordentlige gode og grove såler slik vi nordmenn liker det. Passer like bra til jeans som til strømpebukse og skjørt.

Nå er familien på vei til mamma for å spise lammeskank. Hun har latt seg inspirere av Wenche på God Morgen Norge, og med mamma sine kokkekunskaper så kan det ikke annet enn å bli bra. Ha en strålende søndag.