På evig jakt

Er du som meg som er på evig jakt etter den perfekte foundation?

Den skal ha den riktige fargen, den riktige konsistensen, ikke være «for» dekkende, men dekke likevel. Den skal ikke være for matt, ikke for shiny og heller ikke for beige. Helst skal den dekke over rødhet, og samtidig skjule litt blåtone under øynene (noe som strengt tatt er umulig så her må det ofte en concealer til hjelp).

Jeg er stadig på jakt, men har opp i gjennom årene funnet mine favoritter. Denne fra Oxygenetix har blitt en nummer 1 da den både føles lett på huden, dekker over ujevnheter og den føles ikke tørr (det er et must! Jeg hater når en foundation flaker av gjennom dagen). I tillegg har den SPF25! Kan ikke bli bedre enn det.

Jeg har sensitiv hud så det er dessverre ikke alle foundation jeg tåler, men jeg fikk anbefalt denne av min flinke Signe Broch på Elite Klinikken i Sandvika da jeg var innom sist. Elsker den!

Ett lite tirsdagstips fra meg til dere.