THE RESTAURANT

Onsdag forrige uke var jeg invitert til The Restaurant hvor mesterkokk Tom Victor Gausdal hadde hadde fått oppdrag å komponere en 5 retters meny for lanseringen av den nye Volvo XC40. Vi startet på et hyggelig intimt lite vorspiel med hår og makeup før vi tok turen til Barcode der pop-up restauranten ligger.

Volvo tenker nytt og innovativt med sin nye urbane mini-suv, og det gjenspeiler de også når det kommer til markedsføringen av bilen. Utrolig kult at man i tillegg til å se å oppleve bilen kan kombinere det med en fantastisk matopplevelse som denne.

   

Vi fikk servert nydelige østers med sudachigranite, Yakitori kongekrabbe, pannestekt kamskjell, torsk med kaviar og potetcrumble, canette fra holte gård og avsluttet det hele med en sinnsykt god dessert -blåbær med lemoncurd og en frossen melke-sjokolade mousse som jeg drømmer om enda. Ingenting overlatt til tilfeldighetene og det var full fokus på skandinavisk design.

Utenfor restauranten stod den nye Volvo XC40 til utstilling. Jeg måtte prøvesitte og teste. Her i hjemmet er vi på jakt etter ny bil som både fungerer bra i byen, med små barn, på turer til fjellet og også har bra plass. Denne mini-SUV´en hadde vært perfekt for en hektisk småbarnsfamilie.

Sjekk det ut HER.