SANS SOUCIS

Det er ingen tvil om at det begynner å bli kaldere ute, men det er kanskje ikke så rart i og med vi begynner å nærme oss midten av november. I helgen var den gode gamle jentegjengen på blåtur med ukjent destinasjon. Jeg skal definitivt komme tilbake til hvor vi endte opp og opplevelsene derifra senere.

Tilbake til kulden og hva den gjør med huden din, og ikke minst barna sine hud.

I begge våre små sine barnehager er vi anbefalt å ha med kuldekrem, noe jeg merker gjør underverker for sensitive barnekinn. Jeg har tidligere brukt en fra apoteket, men den er både klissete og seig.

I det siste har jeg gått over til å bruke Sans Soucis sin Kräuter Balsam, som passer perfekt til hele familien. Den er like fin til tørre/såre områder, roer ned solbrenthet og ikke minst beskyttelse mot vær og vind som kuldekrem. Kanskje ikke uten grunn den har vært en bestselger hos Sans Soucis i 70år.

Denne allroundkremen til hele familien finner du på Vita, Cubus, Cosmetique og utvalgte private parfymerier.