Nytt liv til sommerkjolen

Jeg er en av de som liker å bruke garderoben min året rundt. Noen ting sier det seg selv at man pakker bort, men de fineste sommerkjolene og skjørtene bruker jeg gjerne som julebordskjole eller hverdagskjole med pene strømper til.

Jeg er avhengig av gode strømpebukser med god kvalitet. De skal ikke nuppe og ikke få knær. Optimalt skal de ha den lille hold-in effekten. Personlig er jeg mest glad i tette strømper, og har tidligere alltid kjøpt strømpebukser med høy denier. Jeg har nå lært at denier strengt tatt ikke henger sammen hvor tykke strømpebuksene er. Denier er betegnelsen på hvor tykt nylongarnet er. Definert som vekten av 9.000 meter garn Men hvor mange tråder, strikketeknikk og andre faktorer kan påvirke tettheten i større grad. Eksempelvis har By Quale Microfiber i 60 denier som er helt dekkende, og Silk-like Support ”cabin crew strømpene” i 70 denier. Denne ser ut som en vanlig nylonstrømpe i 20-30 denier. Jeg har funnet mine favoritter!

Neste uke er det Black Week, og mye bra salg i nettbutikken HER. Verdt å sjekke ut nå i forkant av festsesongen. Ellers har jeg fått gleden av å kunne tilby dere rabattkoden min som gir hele 20% avslag fra nå og ut året: LINE2017

Du finner de fine strømpebuksene fra By Qvale HER.