Bvlgari flagship store opening

 

Hei fra NYC 🙂

Dagen i dag har gått i ett som det ofte gjør i en by som New York.
Jeg presset inn en treningsøkt på morgenkvisten, før jeg møtte en tysk venninne til lunsj i Soho og løp derfra videre til en casting.
Etter castingen dro jeg for å prøve kjoler til kveldens anledning hos den brasilianske desingneren Osklen.
Vi kom frem til at en rød lang, hippie kjole var perfekt for anledningen.

Det var mange kjente fjes å se fra New yorks motebransje på Bvlgari åpningen. Bella Hadid var også der og strålte på den røde løpren, mens pappararazziene skrek til henne «Bella look here, look here!» Papparazier i USA er noe mer aggresive enn i lille Norge. Jeg fikk nesten litt vondt av henne. Til tross for alt oppstyr rundt henne smilte hun likevel fra øre til øre da jeg ga komplimenter for anntrekket hennes. Hun sa tilbake at hun digget at jeg kjørte boots til kjolen min.. Haha. Så da falt det seg  ganske naturlig å spørre om hun var gira på en selfie.  Det var hun med på, men hun var ikke fornøyd med nr 1, eller 2, så vi endte opp med 3 halvdårlige selfies.. Jeg spør som regel ikke om selfies når jeg henger rundt kjente mennesker. Jeg respekterer deres privatliv og vil ikke at de skal føle seg ukomfertable rundt meg, men noen ganger passer det seg å gjøre unntak sånn som denne gangen.

Nå er det på tide med litt søvn, tidlig morgenmøte i morgen. Nattinatt folks 🙂Dress; Oskelen, Boots; Thursday Boots,  Hair tie; Forever 21, Belt; Vintage