Hei fra NYC 🙂

Dagen i dag har gått i ett som det ofte gjør i en by som New York.
Jeg presset inn en treningsøkt på morgenkvisten, før jeg møtte en tysk venninne til lunsj i Soho og løp derfra videre til en casting.
Etter castingen dro jeg for å prøve kjoler til kveldens anledning hos den brasilianske desingneren Osklen.
Vi kom frem til at en rød lang, hippie kjole var perfekt for anledningen.

Det var mange kjente fjes å se fra New yorks motebransje på Bvlgari åpningen. Bella Hadid var også der og strålte på den røde løpren, mens pappararazziene skrek til henne “Bella look here, look here!” Papparazier i USA er noe mer aggresive enn i lille Norge. Jeg fikk nesten litt vondt av henne. Til tross for alt oppstyr rundt henne smilte hun likevel fra øre til øre da jeg ga komplimenter for anntrekket hennes. Hun sa tilbake at hun digget at jeg kjørte boots til kjolen min.. Haha. Så da falt det seg  ganske naturlig å spørre om hun var gira på en selfie.  Det var hun med på, men hun var ikke fornøyd med nr 1, eller 2, så vi endte opp med 3 halvdårlige selfies.. Jeg spør som regel ikke om selfies når jeg henger rundt kjente mennesker. Jeg respekterer deres privatliv og vil ikke at de skal føle seg ukomfertable rundt meg, men noen ganger passer det seg å gjøre unntak sånn som denne gangen.

Nå er det på tide med litt søvn, tidlig morgenmøte i morgen. Nattinatt folks 🙂Dress; Oskelen, Boots; Thursday Boots,  Hair tie; Forever 21, Belt; Vintage

Bidragsyter

Eline Syrdalen er en international model, født og oppvokst i Oslo, Norge. Hun bor for tiden i NYC. Hun er signert med MC2 i NYC, LA Models i Los Angeles og CGM i Miami. Moder byrået hennes er MGM models i Hamburg, Tyskland. I Oslo, Norge er hun nå signert med Heartbreak Management. Hun begynte å jobbe som modell når hun var 17 og ble oppdaget av Team Models i hjembyen Oslo. Etter hun booket sin første kampanje for L'Oreal Paris som 19 åring, har hun siden reist verden rundt. Hun har jobbet for kunder store som Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal og Otto group i Tyskland. I 2017 var hun å se i den am Arikanske såpeooperaen, ¨The Bold and the beautiful¨, også kjent som ¨Glamour¨ i Norge på den Amerikanske TV kanalen CBS. Eline Syrdalen is an international model, born and raised in Oslo, Norway. She is currently living in NYC after she got her O1 Visa for USA in 2016. She is signed with MC2 in NYC, LA models for runway and print in Los Angeles and CGM in Miami. She started modeling at the age of 17 when Team Models discovered her in her hometown Oslo. Her Mother agency is MGM models in Hamburg, Germany. In Oslo, Norway she is now represented by Heartbreak Management. After landing her first campaign for L'Oreal Paris in an age of 19, she have since have been traveling the world. She has been working with clients like Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal and Otto Group. In 2017 she attended tree episodes of the American soap opera ¨The Bold and The Beautiful¨ on the American TV channel CBS.

Skriv en kommentar