LINE OF OSLO FOR OL OG PL

Jeg var så heldig å få et innblikk bak scenene da Line of Oslo og Dressmann hadde shoot med de norske OL og PL-troppene. De er valgt til å designe representasjons -og fritidsantrekkene til de norske OL & PL-troppene i februar 2018. Er det en jeg kjenner som alltid har heiet på sterke kvinner, og ønsker å få alle opp og frem så er det min kule navnesøster Line. Derfor synes jeg det er ekstra stas, og ikke tilfeldig, at det er hun som har designet jentedelen av OL-kolleksjonen. 

 Kolleksjonen består av 12 freshe og delikate plagg. Jentene får ikle seg en fake fur jakke fra årets kolleksjon – med innsidelommer for lipgloss, iphone, «other girly stuff», og såklart medaljer. Ellers i kolleksjonen er det to t-shirts som jentene kan kombinere med jeans, to ulike velurbukser i blått, gulvlangt tyllskjørt, skjorte og velurblazer. Samtidig får de to deilige strikkegensere som også kan kombineres med resten av plaggene. Tanken er at jentene kan sette sammen antrekkene som de ønsker, og at det ikke skal være noen restriksjoner på når og hvordan de skal bruke det. Med andre ord -akkurat slik vi liker det!

”For Line of Oslo er dette et fantastisk prosjekt som vi er superstolte og ydmyke over å ha blitt spurt om å være med på»

Line Varner

”Vi vil at jentene skal elske det de har på seg og se ut som en million dollars! Føler du deg vel – presterer du bedre! Vi vil rett og slett at dette skal bli jentenes favorittplagg”,  

-Line Varner.

”Det er en drømmejobb for meg og Line of Oslo, som har heiet på og satt sterke jenter i høysetet siden oppstart”

-Line Varner