GOTTA LOVE LOVE

Hei og god Torsdag! WHAT? Hvor sinnsykt fort har denne uken gått. Snart jul hører jeg alle si, klarer ikke helt tro på det, men i guess so.

Uansett, mange som sender meg mld om jeg kan dele litt mer hva jeg faktisk gjør på skolen her i London, noe jeg såklart kan!

Akkurat nå i  faget «visual communication», har vi fått i oppgave å designe 3 covers for LOVE magazine. Desidert et av mine favoritt magasiner, proppet fullt med så vanvittig mye kult innhold. I faget lærer vi derfor alt som har med Adobe programmene, fargelære, typografi, illustrasjon, osv osv. Alt du kan tenke deg når du hører ordet «visuell kommunikasjon» basically. Av naturlige grunner ELSKER jeg dette faget og det føles vanvittig å ha så kunstnerisk og kreativ frihet. Ingen enkel oppgave vi har fått, da alle detaljer skal stemme og det skal være en story bak det hele, men tror det blir bænkers!

Good luck til meg!

GOD Torsdag!