Hei!

Det var lenge siden! Her sitter jeg i en skravlepause på jobb en liten stund tilbake. Ukene flyr, og jeg savner å dele små og store øyeblikk og tanker her. Skal jeg ikke bare plukke opp tråden igjen a!?

Jeg sparker i gang med dagens dille. Vi driver fortsatt og finpusser på interiøret hjemme, halvannet år etter at vi flyttet inn. Jeg liker konseptet «å bo seg inn».. Og så fikk jeg nylig helt oppheng i disse putene og små veskene fra Ferm Living da jeg kom over de på Instagram. Tror de kun selges på nett, men tilfeldigvis lå det to av disse i en butikk jeg var innom i dag. Så fine! Putene laget av «tekstilrester fra motebransjen», og kommer i begrenset antall – ganske kult. Akkurat passe feminine og glam. Bare må ha!

Så i kveld har jeg, etter at B ble lagt og far dro på julebord, surfet endeløst på nettet på ulike sider som selger disse. Vurdert opp, ned og i mente, veid frem og tilbake i valgets kval for til slutt å konkludere med at det ville bli en fin julegave til meg selv. Innen en liten uke blir de levert på døren og jeg gleder meg helt vilt. Og nå er jeg helt utslitt etter å ha brukt altfor lang tid på å kikke og vurdere så mye før jeg klarte å bestemme meg.

Anyways, er de ikke fine?! Et bra julegavetips, måske?!