Dailytalk: Anne Lindmo

Anne Lindmo er vår alles superheltinne. Herlig ærlig og naturlig vakker. Kvinnen over alle kvinner. Vi i Dailystory er veldig stolte av at vår første Dailytalk er med Anne Lindmo. Hun er ekte, smart og tøysete samtidig. Vi digger henne!

1. Hvorfor tror du at akkurat du er utvalgt til vår girlcrush?
Jeg velger å tro at det er fordi jeg er god til å slå hjul, og fordi jeg har begynt å lage en podcast sammen med mine to gode kollegaer Rune Norum og Halvor Haugen. Den heter Lindmo og co, og folk liker den godt, særlig den episoden som handlet om stormtruser og panserbehåer til fjernsynsbruk

ANNE LINDMOs SELFIE

2. Nå må vi få et bilde, kan du ta en Selfie?

3. Hva hører du på akkurat nå?
Den musikalske julekalenderen til EsterOrkester/Ester Buchmann. Hun lager en ny hvert år, og bringer musikalsk førjulsglede og nyoppdagelser i godt balanserte doser.

4. Og hva ser du på akkurat nå?
Ny sesong med Easy, knallgod og snål serie av en amerikaner som heter Joe Swanberg og som har et briljant blikk for livets og samlivets fineste underligheter. Sparer opp sesong 2 av the Crown til romjula, skal ligge i armkrok og spise småkaker og se alle episodene på kortest tenkelig tid!

5. Hvilke 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?
Har alltid veldig mye i kjøleskapet! Men, må jeg velge ender jeg på smør, løk, hvitost, salami, paprika. Hvis jeg da har mel og egg i skapet, og en tomat på benken, så er jeg berga.

6. Hva er din kaffebestilling?
Jeg bestiller aldri kaffe, det går år mellom hver gang jeg er innom en kaffebar, det er virkelig ikke min greie. Hjemme lager jeg førsteklasses filterkaffe med min elskede gamle Moccamaster, på NRK går det i den dølle kantinekaffen. Som jeg har lært meg å elske.

7. Hva er dine guilty pleasures?
Jeg spiser kjemisk smågodt og spiller sentimental countrymusikk når jeg kjører biltur alene. Og innimellom kan jeg nyte en dose ultraramerikansk tv-underholdning av typen Say Yes To The Dress, Ice Road Truckers, eller Syke Samlere. Det roer meg ned å se folk streve med rom full av skrot, islagte vinterveier eller jævlige brudekjoler.

8. Hvilket råd ville du gitt til seg selv som 15-åring?
Du trenger ikke eksperimentere med hennafarge i håret.

9. Angrer du på noe i livet ditt, hvis ja, hva ville du gjort annerledes?
Det var den hennafargen da… Jeg angrer på veldig lite, men kunne gått på litt flere nachspiel og reist på noen flere mål- og meningsløse sommerferieturer. Jeg hadde en flink fase med altfor mange timer på lesesalen som strengt tatt var litt unødvendige. Og så burde jeg startet tidligere å gå opp på fjell, for der viste det seg at jeg trives, og så er jeg ganske god til å gå bratt oppover. Har så sterke lår!

10. Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?
Søstra til oldemora mi, Karen Grude Koht, norsk feministpioner og en panserkvinne jeg hadde likt å snakke med.
ellers: Angela Merkel, og Oprah Winfrey.

11. Hva bestiller du i baren?
Moscow Mule

12. Hva er ditt morsomste partytriks?
Jeg bråker.

13. Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?
Raus.

14. Hva er ditt neste reisemål?
Lyngen!

15. Hvem er din mancrush?
Jeg er faktisk blitt helt latterlig fæn av brødrene Bøe, skiskytergutta. Var null interessert i sporten deres, egentlig, men nå følger jeg med på alt de gjør og sier. det er så nydelig med fine gutter som er glade i mora si!