ENDELIG BLE DRØMMEN TIL VIRKELIGHET!

Velkommen til Dailystory.no!

Line Langmo Aasbø og jeg hadde en drøm om å starte et eget nettmagasin. På veien hit har vi vært så utrolige heldige å få med oss syv inspirerende og skikkelig bra damer på laget. Alle med forskjellig bakgrunn og kompetanse. Vi ønsker å gi deg historiene våre, som vi opplever på vår vei hver eneste dag.

Dette er et feelgood-magasin hvor vi håper du vil bli inspirert av våre flotte damer som tør og by på sitt eget liv gjennom sosiale medier.

Selv kommer jeg også til å ha en egen spalte hvor jeg vil skrive om andre dyktige personer og bedrifter. Det å heie frem andre er utrolig givende og det syntes jeg vi alle skal bli bedre til å gjøre.

Etter å ha lest Petter Stordalens bok «Jeg skal fortelle deg min hemmelighet» i min andre mammapermisjon, bestemte jeg meg for å satse og å bli gründer.
Med en baby på armen og en to-åring hengende rundt benet var jeg med på å starte og bygge opp selskapet Festligeting.no. Det å starte sin egen bedrift er utfordrende, men utrolig gøy. Det er knallhard jobbing for å skape resultater, og ingenting gjør seg av seg selv. Og være gründer er altoppslukende, og man står overfor en hel rekke med veivalg man aldri har tatt stiling til før.

Men det er nettopp dette som driver meg til å skape nye verdier, nye opplevelser og ikke minst gjøre det sammen med denne flotte gjengen i Dailystory.no.

Vi håper at du og flere med deg i vårt langstrakte vakre land er med og heier oss opp og frem.

Jeg lever under dette mantraet – Dear to think big, work hard and be nice, always!

Beste hilsener fra Nina!
Gründer og daglig leder av Dailystory