HVA ØNSKER DERE?

Plutselig ble en blogg til et online nettmagasin. En gründeride har blitt til virkelighet. Damene jeg har elsket å jobbe med i mange år har endelig blitt mine kollegaer. Kan det bli bedre enn det?

Kjemien har vært der fra dag en, men å nå dele kontor med disse damene er ekstra morro. Som redaktør og moteredaktør på Dailystory.no. skal jeg dele stylingtips, budsjettips og også ta dere med «behind the scenes». Det er på tide jeg begynner å ta dere med inn i livet mitt som stylist.

Jeg er veldig opptatt av å kle kropp og figur, og å fremheve og skjule det man ønsker. Skjønnheten kommer i alle tenkelige størrelser og fasonger. Trender skal ikke følges slavisk, og det er vel så viktig å ta til etterretning hva man kler og hva man føler seg komfortabel i. Ønsker du å tilføye garderoben din ett nytt innslag, så skal jeg tipse om både dyrt og billig.

Jeg saumfarer nettet, butikker og PR-byråer i jobben min, og holder meg oppdatert på hva som rører seg i motebildet. Det skal bringes videre til dere!

Vi har allerede planlagt hyggelige give-aways på bli-ny dager for heldige lesere som ønsker det. Vi i Dailystory.no er alltid åpne for ris, ros og gode forslag. Hva ønsker dere å lese mer om?