ER DU I TIDSKLEMMA?

Daniel Sørli har funnet opp det geniale konseptet Dr.Dropin. Et legekontor der du slipper å vente på time, og kan få time på dagen. Hos fastlegen er det ofte lang ventetid, og hos private klinikker er det ofte dyrt. Daniel Sørlie, som er gründer og lege ved Dr. Dropin er førstemann ut i ukens gründerintervju.
Dr. Dropin tilbyr et flott tilbud til alle oss i tidsklemmen, og som har behov for lege på dagen til både liten og stor.

Fortell litt om ideen og konseptet til Dr. Dropin

Ideen bak Dr.Dropin var at jeg som legevaktslege og fastlege opplevde en del frustrasjon hos pasientene. Mange synes det var dumt å måtte bruke store deler av arbeidsdagen på å komme seg til fastlegen, eller vente lenge på legevakt. De andre private aktørene var veldig dyre og ikke noe folk flest hadde råd til. Så da jeg møtte en gruppe investorer som hadde en ide om å starte medisinske klinikker der folk fikk hjelp når de selv ville det til en langt lavere sum ble jeg med som medeier, gründer og daglig leder.
Det vi gjør er at vi bygger smarte klinikker der folk ferdes, bor og jobber. Vi har lange åpningstider (08-22 hverdager og 09-22 lørdag og søndag). Så hjelper vi folk uansett problemstilling og hvor lang tid det tar til en fast pris 595,-

Vi legger ikke på noe ekstra for blodprøver, henvisninger eller sykemeldinger. Vi utfører de fleste prosedyrer man har hos fastlegen sin; syr kutt, gynekologiske undersøkelser, blodprøver, attester, EKG (hjertekardiogram), vaksiner osv. Så har vi et veldig smart køsystem som gjør at du holder av plass online, og kan vente der det passer deg i stedet for på et venterom. Vi sender melding til pasientene når det nærmer seg deres tur slik at de kan bevege seg mot klinikken. I forrige uke lanserte vi også timebestilling slik at folk i enda større grad kan planlegge besøket sitt hos oss.

 

Hvor er dere lokalisert?

Pr nå har vi 2 klinikker. Den første åpnet i slutten av juli i Bogstadveien 30, den andre på Trekanten kjøpesenter i Asker. Vi har nå ca 30 leger i sving totalt sett, og har siden åpning behandlet mange tusen pasienter. Vi planlegger allerede flere klinikker og kommer til å åpne neste på nyåret.

Hva er fremtids visjonene til bedriften?

Visjonen til bedriften er å lage det beste mulige helsetilbudet til så mange pasienter som mulig i store deler av Norge. Det skal vi gjøre ved å lage klinikker i de fleste norske byer, samt kontinuerlig utvikle oss på de digitale flatene slik at pasientene har flere kanaler å nå oss på. Vi tror også det er muligheter utover i Europa!

Hva er dine tips til andre gründere?

Ta sjansen!!! Du vet aldri om det går hvis du ikke prøver. Som lege har jeg snakket med mange eldre på sine siste dager, de snakker aldri negativt om det de prøvde på eller gjorde, heller om sjansene de ikke tok.

Til info er Daniel Sørli er gift med Camilla Hagen Sørli som sitter i styret til Dailystory.no