Årets julegavetips til mannen

Julaften nærmer seg med stormskritt. Mange er flinke til å planlegge tidlig og kjøper gaver før desemberstresset begynner. Og så er det mange som hiver seg rundt de siste dagene før jul.

Er du ennå ikke ferdig med årets julegaver, og synes det er vanskelig å være kreativ på julegavefronten? Da har jeg noen forslag som kan løse den vanskeligste presangen, nemlig gaven til mennene i familien!

De trenger ingenting, men mangler alltid alt. En god bok, en fin flaske eller et slips blir alltid godt tatt imot, men har ofte ligget under treet tidligere. Den tekniske verden er det få kvinner som tør å begi seg inn i. Her er likevel noen julegavetips på tampen.

En god parfyme; Molecule 2345 fra Zarko Perfume er en favoritt. Det er en duft som lukter helt forskjellig fra person til person, og den er også unisex. Ikke helt feil med en julegave man kan tjuvlåne selv heller.

Headphones; De maskuline hodetelefonene fra Pryma er rolls roycen av headphones. Ikke bare er de superlekre å se på, de stenger også lyden inne (og ute) og er superbehagelige og lette på.

Fine sokker; Alle menn blir glade for et par sokker (ihvertfall er det noe alle trenger). Litt ekstra luksus med et par i kashmir. Disse fra Closetomyheart er i deilig kvalitet.

Skjerf; Hvilken mann sier nei til et deilig mykt skjerf. Disse finnes i enormt mange farger, men hvorfor ikke satse på noe annet en svart, som kan sprite opp et antrekk.Hansker; Det er ikke mye tilbehør menn kan bruke for å sprite opp antrekket. Et par kule hansker i farget skinn hever et klassisk antrekk. Hansker finnes i mange prisklasser, men personlig liker jeg å satse på et par i godt skinn som er holdbare. Jeg har alltid synes at Hestra har de fineste hanskene, som holder år etter år. Tidløse, klassiske og med fantastisk kvalitet.

Tøfler fra Ugg; De klassiske tøflene fra Ugg går aldri ut av mote, og passer til menn i alle aldre. De er like fine til lillebror, som til morfar. Myke, varme og slitesterke.

Bladkongen; Kanskje det beste julegavetipset til den som har alt, og dette har de garantert ikke fra før. På Bladkongen.no kan man kjøpe abonnement på nesten alle blader. Her finner du alt, både til den matinteresserte, sportsinteresserte og den moteinteresserte. Illustrert vitenskap er interessant for alle. Ekstra hyggelig er det at bladet kommer rett i postkassen, og mottakeren blir minnet om julegaven i et helt år.

Konsertbilletter, kinobilletter, et gavekort, flaxlodd eller en hyggelig opplevelse er også perfekt til den som har alt.

//dette er ikke et sponset innlegg.