Vinterens fineste sko på budsjett

Øverst på ønskelisten i fjor stod det et par rosa lave boots fra Acne. Julenissen var ikke helt enig, og mente jeg ikke trengte et par nye sko. Jeg kan forsåvidt si meg enig. Nye sko trenger jeg ikke, men de rosa bootsene fra Acne har jeg fortsatt ikke glemt. Jeg forsøkte å ønske meg de i år igjen! Julenissen var like streng i år som i fjor, og mente at jeg hadde mer enn nok å velge av i skoskapet.  

Her om dagen skulle jeg på et jobbmøte med damene i Dailystory.no.  Jeg passerte Eurosko på vei til kontoret, og i sideøyet lyste det opp et par rosa boots. Jeg vet at resten av gjengen alltid er presise til alle møter, og jeg jobber iherdig med å overholde oppmøtetiden. Denne dagen ble jeg dessverre 10 minutter forsinket til det møtet.

Jeg tror jeg derimot kan skryte på meg det største gliset da jeg kom heseblesende inn, og følte jeg hadde gjort tidenes scoop. De «presise» lurte på hvorfor jeg var sen, og også hvorfor jeg kom med en stor shopping pose. Jeg ble fort tilgitt da alle fikk sin dobbel latte på lett, mens de var mest interessert i budsjettkjøpet jeg skrøt sånn av. I år ønsker alle Dailystory damene seg nye sko fra nissen. De er rosa!

Marcus, kjærsten til Tone, lurte på om jeg hadde noen julegavetips  i fjor. Han er en verdensmester på gaver, så jeg tror nok han hadde klart dette veldig bra selv. Da jeg fikk spørsmålet ga jeg ham mine julegaveønsker. Jeg visste også at Tone ønsket seg disse da vi hadde hatt en samtale om bootsene. Hvilken farge som var den finestee, om de rosa var for crazy og om man ble fort lei de? Var det bedre å ønske seg svarte eller sølv? Vi konkluderte med at rosa passer til det meste, og til hverdagsantrekkene som ofte består av jeans eller svart skinntights. Marcus leverte som alltid! Tone fikk fin julegave, og jeg har vært sjalu i ett år. Helt frem til i dag.