Happy Monday

Ønsker alle en herlig start på uken! Det er en litt tung mandag for min del, etter hele tre julebord i helgen. Nå i førjulstiden går dagene litt i ett med spennende møter i Oslo, i tillegg til juleforberedelser hvor jeg prøver å få presset inn alt jeg ønsker for det nye året. Men vet du hva? Jeg koser meg med det!

Jeg er helt forelsket i denne vintage-vesken fra Dior. Jeg synes det er sinnssykt kult hvordan luksusmerket har tatt i bruk gammelt design igjen det siste året, og skapt en trend rundt deres opprinnelige design. Det gjør meg så glad når jeg kan dra frem gamle skatter og føle meg så fin med dem, samtidig som man vet at de er råtrendy i disse dager. Det gjør det ekstra gøy å gå med vintage fremfor nytt.

Ha en tipp topp mandag fininger<3 Vi skrives! Xx Rikke

Kåper: Day Birger Et Mikkelsen – Genser: Fiorucci – Skinnbukser: Üterque – Boots: Louis Vuitton – Veske: Vintage Dior