Time for a dugg day

Om du spør meg, så er det visse ting man ikke tuller med, og en av de tingene for meg, er hår. Håret mitt er og har alltid vært en stor del av meg. Jeg har alltid hatt masse av det, og når det kommer til hvem som får lov å gjøre noe med det, så er jeg ørlite granne sær. Etter jeg flyttet til London, har jeg mistet veldig mye hår, og håret hatt fått en helt annen kvalitet. Det er ikke noe gøy, og jeg jobber iherdig for at håret skal holde seg sunt!

Det er så utrolig mye kalk i vannet, og det er ingen tvil om at har gått utover håret mitt. Derfor var det en gudegave å dra innom Marthe på Dugg Briskeby på Fredag før julebord helg for en årnings. Hun vet akkurat hva jeg trenger. Jeg har dessverre kommet dit at jeg må farge de små grå, men sånn er det, prøver å innbille meg om at det er all visdom og klokskap som kommer ut! Jeg klippet også for første gang på lenge en god del, og det føltes helt nydelig. Much needed!

Ha en herlig start på uken, jeg skal til Fredrikstad på filmpremiere av «Den 12 mann», gleder meg skikkelig. Eneste er at jeg har hørt den er litt scary, og jeg er tidenes pyse, så det kan bli spennende! Snakkes <3

-behandlingen er sponset-