Trenden du elsker eller hater

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trenden som folk elsker å hate, hater eller elsker.

Skulderputene er tilbake og jeg elsker det!

Ikke bare er skulderputer kult, de bidrar også til en illusjon om en smalere midje og en mer curvy kropp. Det er imidlertid viktig å balansere antrekket og style dem riktig.

Jeg synes absolutt ikke at man blir mer maskulin med skulderputer, men skal jeg kle meg for mannen ville jeg nok likevel valgt noe annet enn akkurat skulderputene. Men siden det ikke er noen hemmelighet at vi kvinner kler oss for oss selv og andre kvinner kan jeg trygt bruke dem så ofte jeg vil!

Skulderputer er absolutt ikke en trend du er nødt til å kaste deg på hvis du føler du ikke kler den, men de kommer i mange forskjellige størrelser og det finnes også mange fine blazere som kun har en liten padding på skuldrene om du vil teste det ut. Vil du gå mer «all inn» stikker du innom nærmeste undertøysforretning og kjøper deg et par.

Skulderputer gjør seg best i kombinasjon med smale jeans, et pencil skirt eller med et belte i midjen om du ikke vil se ut som Michael Jackson på 90-tallet.

Slik har våre kule Dailystory.no damer, Julie og Rikke, stylet strikkejakken fra H&M.