Twisted little star

Mailboksen min stod ikke stille da Bertine Zetlitz stilte i denne genseren på God Morgen Norge forrige onsdag. Den var først og fremst strikket opp som en julegave til henne, da hun elsker petrol/sjøgrønt og  liker striper. Jeg ble nødt til å låne den tilbake for å ta bilder, og her kommer endelig oppskriften.

Etter spørsmål både på mail, instagram og blogg ble jeg nødt til å hive meg rundt for å lage oppskrift på denne. Dale garn er alltid behjelpelig og har korrekturlest og sjekket at alt skal stemme.

Har nå strikket den opp i lys rosa og hvite striper, med sølv på «bling» stripene, og også i lys blått og hvitt, med sølv i «bling» stripene. Begge to ble superfine, og her er det bare å være kreativ.

Bertine har selv døpt genseren Twinkle little star! Er det ikke et fint navn?

//jeg har merket innlegget som annonse kun for å være på den sikre siden. Oppskriften er gratis, og jeg tjener ingenting på denne. Jeg synes det er hyggelig å dele og inspirere. Jeg har derimot et samarbeid med Dale Garn på Line Langmo Påfugl-garnet, som er brukt i den ene stripen på genseren.