Dailytalk: Jorun Stiansen

Som sikkert de fleste vet vant Jorun Stiansen Idol i 2005. Så tok hun en kunstpause. Vi elsker at Jorun er tilbake i rampelyset, der vi synes hun hører hjemme. En skikkelig gladlaks, bred i kjeften og ikke minst ekstremt sjarmerendeIkke bare er hun god til å synge, men danse kan hun jammen meg også! Vi er så imponert, og så store fan at vi har brukt opp hele kontantkortet på å stemme på henne. Som hun selv sier -Nå har jeg ladet i ni år!

Vi gleder oss stort til at Jorun skal sørge for at vi alltid har sjokolade tilgjengelig på Dailystory sine kontordager.

2. Har du en en bra Selfie vi kan få?

3. …også må vi få en dårlig Selfie..

4. Hva er din morgenrutine og hvor lang tid bruker du på badet?
Bruker kanskje rundt 10 min uten dusj.
Står opp, går på do, vasker meg, børster tenna, så vasker jeg ansiktet i kjølig vann før jeg tar på serum, dagkrem, håndkrem, deodorant og parfyme. Avslutter med å stelle håret enkelt før jeg tar på litt lett sminke og hopper i tøyet!

5. Favoritt duft?
BYREDO Blanche

6. Hva vil du helst at mannen din skal lukte?
BYREDO Mojave Ghost

7. Hva hører du på akkurat nå?
Akkurat akkurat NÅ? Jack White. Ellers om dagen julemusikk av Frank Sinatra, Dean Martin og Nat King Cole.

8. Og hva ser du på akkurat nå?
Akkurat akkurat NÅ? Musikkvideo med Jack White.
Ellers begynt på sesong 1 og episode 1 av Game of Thrones for sikkert 17.gang.
Ellers i disse tider de klassiske julefilmene.

9. Take-away eller hjemmelaget?
Sushi take away, resten home made.

10. Hvilken 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?
Soyasjokoloademelk, Pepsi Max, rømme, og i disse juletider så MÅ jeg ha Sørlands julebrus og gulrøtter til rømmedippen.

11. Hva er din kaffebestilling?
Carlos kaffe. Colombiansk gull fra min kompis Håkon Carlos.

12. Hva er din guilty pleasure?
Keeping up with the K. og diverse fitnessdokumentarer. Uff ass..

13. Hva får deg til å gråte?
Tanken om, eller å se, at andre opplever ensomhet, frykt eller følelsen av å ikke være god nok.

14. Når gråt du sist?
Når Skal Vi Danse var ferdig. At noe så bra og gøy var over var veldig vemodig, men også den mestringsfølelsen og stoltheten jeg kjente på av å ha kommet så langt i konkurransen etter så lang tid av skjermen var fantastisk.

15. Hvilket råd ville du gitt til seg selv som 15-åring?
Opprett fasttrekk til en sparekonto og begynn med BSU.

16. Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?
Jeg er heldig og har levd ett trygt og godt liv med nære bånd til familien min. Pappa har lært meg at alt som skjer i livet, positive eller negative ting, kan man ta lærdom fra. Så jeg har egentlig ikke noe jeg angrer spesielt på.
Men jeg angrer på at jeg brukte 6700kr på ungdomsskolen til å kjøpe en Fox-moped jeg kjørte på fem ganger på istedetfor å bruke alle pengene på Killah Babe og Buffalo sko.

17. Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?
Bestefar John og Besta Astrid som begge døde for 5 og 4 år siden. Og Elvis.

18. Hva hadde dere snakket om?
De gode gamle, trygge og nære minnene. Alle de fine stundene vi tre har delt sammen. Elvis hadde smilt og ledd mye, og fortalt oss om sin oppvekst og sitt forhold til musikk. Guuuud jaaaa!!!

19. Hva hadde du servert?
Enkel kost. Mor Lillians kalkunrett med poteter, fløtesaus og alt av tilbehør som både Far og Besta var så glade i, og som jeg fortsatt elsker.

20. Hva bestiller du i baren?
Espresso Martini, White Russian eller en Corona med lime.

21. Hva er ditt morsomste partytriks? (gjerne et bilde her)
Drar opp skjørtet (bilde er uegnet her)

22. Hva er den siste gaven du gav?
To pakker med ekslusiv lakris i bursdagsgave til Pappa på søndag.

23. Hvem fikk du din siste SMS fra?
Lene Fidjeland Vassbund som eier og driver salong HUD i Asker. Jeg har knekt tre negler og trenger ny time ASAP.

24. Hva stod det i den?
«Hei min venn. ? Det hangler og går her.. Forkjøla og bihuledritt? Så gøy med filming. Hva er det til? ? Jeg tror jeg har noe ledig på torsdag. Skal se på det i morgen. Men du må gjøre som du vil, så hvis du får time en annen plass skal jeg ikke hindre deg? ??Vondt å gå med knekte negler.»

25. Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?
Positiv

26. Hvem er ditt største forbilde, og hvem inspireres du av?
Mine foreldre, Sven Olav Stiansen og Else Lundevold Stiansen. Han er utrolig hardtarbeidende, fokusert, dyktig i jobben sin og ydmyk. Ett utrolig positivt humør og evnen til å ALLTID se det positive i ting er noe jeg inspireres av. Mamma er sterk og har gått gjennom mye, men smiler fordeom.

27. Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?
Oj…vanskelig… Ingenting slår å stå på fjelltoppen Svånuten på hytta på Hovden i påska en solskinnsdag, men å stå foran Angkor Wat i Kambodsja er noe av det villeste jeg har sett. Magisk var det.

28. Hvor går ditt neste reisemål?
Vi skulle ha vært ei uke til Colombia og to uker å surfet på Costa Rica nå etter jul. Men mye møtevirksomhet for meg og annen morro gjør at det blir snowboard og afterski på Hovden istedet. Gleder meg villt.

29. Ditt beste råd til Dailystory?
Alltid pust med magen og vær ærlig.
Og ha sjokolade tilgjengelig på pulten.