Kvelden før kvelden

Hei alle sammen 🙂

Etter noen litt masete førjulsdager er det endelig tid for å senke skuldrene og nyte julen.
Håper alle som meg, akkurat har kommet i mål med sine juleforbredelser og nå kan unne seg å slappe av og kose seg med sine nærmeste.

Personlig ser jeg frem til å få å være i Oslo, muligens fjellet. Jeg har lyst til å få meg noen langrennsturer, lage god mat og være med familien og gode venner. Oslo og NY står i stor kontrast til hverandre. Akkurat nå nyter jeg å sitte foran peisen å se inn i flammene og kjenne på stillheten. Jeg digger virkelig stillheten i Oslo, har faktisk aldri satt så stor pris på den. Vet det høres dumt ut i og med at Oslo også er en storby, men kan ikke sammenlignes med tempoet og larmen i NYC.

Jeg slenger med noen julebilder fra det svenske interiør magasinet Lantliv jeg gjorde for noen år tilbake.

God jul alle sammen!
X- Eline

Hi all 🙂 After some busy days, it’s finally time to lower your shoulders and enjoy Christmas. I hope everyone are done with their last Christmas preparations and now finally can relax and and start enjoying themselves.

Personally, I look forward to be in Oslo, possibly the mountains. I would love to go cross-country skiing, cook some good food and be with my family and good friends. Oslo and NY are very different. Right now, I enjoy sitting in front of the fireplace looking into the flames and feeling the silence. I really appreciate the silence in Oslo, have never really appreciated it the way I do after living in NYC. I know that sounds a bit stupid as Oslo is also a big city, but can not be compared to the pace and noise of NYC.

I’m throwing some Christmas pictures from the Swedish interior magazine Lantliv I did a few years back.

Merry Christmas everyone!
X-Eline