Hei alle sammen 🙂

Etter noen litt masete førjulsdager er det endelig tid for å senke skuldrene og nyte julen.
Håper alle som meg, akkurat har kommet i mål med sine juleforbredelser og nå kan unne seg å slappe av og kose seg med sine nærmeste.

Personlig ser jeg frem til å få å være i Oslo, muligens fjellet. Jeg har lyst til å få meg noen langrennsturer, lage god mat og være med familien og gode venner. Oslo og NY står i stor kontrast til hverandre. Akkurat nå nyter jeg å sitte foran peisen å se inn i flammene og kjenne på stillheten. Jeg digger virkelig stillheten i Oslo, har faktisk aldri satt så stor pris på den. Vet det høres dumt ut i og med at Oslo også er en storby, men kan ikke sammenlignes med tempoet og larmen i NYC.

Jeg slenger med noen julebilder fra det svenske interiør magasinet Lantliv jeg gjorde for noen år tilbake.

God jul alle sammen!
X- Eline

Hi all 🙂 After some busy days, it’s finally time to lower your shoulders and enjoy Christmas. I hope everyone are done with their last Christmas preparations and now finally can relax and and start enjoying themselves.

Personally, I look forward to be in Oslo, possibly the mountains. I would love to go cross-country skiing, cook some good food and be with my family and good friends. Oslo and NY are very different. Right now, I enjoy sitting in front of the fireplace looking into the flames and feeling the silence. I really appreciate the silence in Oslo, have never really appreciated it the way I do after living in NYC. I know that sounds a bit stupid as Oslo is also a big city, but can not be compared to the pace and noise of NYC.

I’m throwing some Christmas pictures from the Swedish interior magazine Lantliv I did a few years back.

Merry Christmas everyone!
X-Eline

Bidragsyter

Eline Syrdalen er en international model, født og oppvokst i Oslo, Norge. Hun bor for tiden i NYC. Hun er signert med MC2 i NYC, LA Models i Los Angeles og CGM i Miami. Moder byrået hennes er MGM models i Hamburg, Tyskland. I Oslo, Norge er hun nå signert med Heartbreak Management. Hun begynte å jobbe som modell når hun var 17 og ble oppdaget av Team Models i hjembyen Oslo. Etter hun booket sin første kampanje for L'Oreal Paris som 19 åring, har hun siden reist verden rundt. Hun har jobbet for kunder store som Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal og Otto group i Tyskland. I 2017 var hun å se i den am Arikanske såpeooperaen, ¨The Bold and the beautiful¨, også kjent som ¨Glamour¨ i Norge på den Amerikanske TV kanalen CBS. Eline Syrdalen is an international model, born and raised in Oslo, Norway. She is currently living in NYC after she got her O1 Visa for USA in 2016. She is signed with MC2 in NYC, LA models for runway and print in Los Angeles and CGM in Miami. She started modeling at the age of 17 when Team Models discovered her in her hometown Oslo. Her Mother agency is MGM models in Hamburg, Germany. In Oslo, Norway she is now represented by Heartbreak Management. After landing her first campaign for L'Oreal Paris in an age of 19, she have since have been traveling the world. She has been working with clients like Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal and Otto Group. In 2017 she attended tree episodes of the American soap opera ¨The Bold and The Beautiful¨ on the American TV channel CBS.

Skriv en kommentar