Kvelden før kvelden

Nå har juleroen senket seg litt for min del, hjemme hos mor og far, og klar for julaften i morgen. Julegavene må bare pakkes inn, og antrekket må finnes frem, så er vi der!

Jeg elsker gullsmykker. Tynne, enkle, uten for mye fuzz. Jeg liker å kombinere ulike merker, i ulike gulltoner, gjerne i kombo med sølv eller rosegull.  Jeg har både gamle og nye pieces på meg i hverdagen, og har endel ting som jeg har arvet av både av bestemor og mamma. Smykker er gøy!

I år har jeg vært så heldig å få en aldri så liten julegave av Jane Kønig , og jeg er superhappy! Har lenge vært veldig fan av smykkene deres, og finner stadig nye favoritter. Derfor var dette stas for meg! Både øredobbene og smykket er super anvendelig, og jeg gleder meg til å bruke begge deler fremover. For ikke å snakke om innpakningen? Helt perfekt spør du meg. Øredobbene finnes også i litt større, og lurer på om jeg må unne meg de etter jul og kombinere de begge.

GOD JUL alle fine mennesker, kos dere med de dere elsker mest og nyt!

//smykkene er en gave fra Jane Kønig