Hey!

Håper alle nyter juleferien med sine nære og venner. Jeg er endelig i bilen på vei til fjellet med familien. Det skal bli utrolig deilig å koble av ordentlig noen dager. Har vært så hyggelig å se igjen alle venninner, familie og gamle kjente den siste uken i Oslo. Nå blir det det likevel luksus å sitte på hytta de neste dagene å virkelig kjenne på roen og stillheten. Jeg husker ikke sist gang jeg leste en bok, og altfor lenge siden jeg gikk på ski, så gleder meg til å få gjort dette nå på fjellet. Jeg gleder meg også til å teste noen nye matoppskrifter her på hytta og de deler jeg gjerne med dere senere.

Nyt julen videre dere, snakkes.

🙂

jacket – Melange de Luxe
Top – Zara – Skirt – Zara

 

Reisen til Julestjernen – Nationaltheateret
jacket – Melange de Luxe – bag – Balenciaga

 

 

Bidragsyter

Eline Syrdalen er en international model, født og oppvokst i Oslo, Norge. Hun bor for tiden i NYC. Hun er signert med MC2 i NYC, LA Models i Los Angeles og CGM i Miami. Moder byrået hennes er MGM models i Hamburg, Tyskland. I Oslo, Norge er hun nå signert med Heartbreak Management. Hun begynte å jobbe som modell når hun var 17 og ble oppdaget av Team Models i hjembyen Oslo. Etter hun booket sin første kampanje for L'Oreal Paris som 19 åring, har hun siden reist verden rundt. Hun har jobbet for kunder store som Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal og Otto group i Tyskland. I 2017 var hun å se i den am Arikanske såpeooperaen, ¨The Bold and the beautiful¨, også kjent som ¨Glamour¨ i Norge på den Amerikanske TV kanalen CBS. Eline Syrdalen is an international model, born and raised in Oslo, Norway. She is currently living in NYC after she got her O1 Visa for USA in 2016. She is signed with MC2 in NYC, LA models for runway and print in Los Angeles and CGM in Miami. She started modeling at the age of 17 when Team Models discovered her in her hometown Oslo. Her Mother agency is MGM models in Hamburg, Germany. In Oslo, Norway she is now represented by Heartbreak Management. After landing her first campaign for L'Oreal Paris in an age of 19, she have since have been traveling the world. She has been working with clients like Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal and Otto Group. In 2017 she attended tree episodes of the American soap opera ¨The Bold and The Beautiful¨ on the American TV channel CBS.

Skriv en kommentar