Baggen er pakket

jacket - Melange de Luxe - bag - Balenciaga

Hey!

Håper alle nyter juleferien med sine nære og venner. Jeg er endelig i bilen på vei til fjellet med familien. Det skal bli utrolig deilig å koble av ordentlig noen dager. Har vært så hyggelig å se igjen alle venninner, familie og gamle kjente den siste uken i Oslo. Nå blir det det likevel luksus å sitte på hytta de neste dagene å virkelig kjenne på roen og stillheten. Jeg husker ikke sist gang jeg leste en bok, og altfor lenge siden jeg gikk på ski, så gleder meg til å få gjort dette nå på fjellet. Jeg gleder meg også til å teste noen nye matoppskrifter her på hytta og de deler jeg gjerne med dere senere.

Nyt julen videre dere, snakkes.

🙂

jacket – Melange de Luxe
Top – Zara – Skirt – Zara

 

Reisen til Julestjernen – Nationaltheateret
jacket – Melange de Luxe – bag – Balenciaga