Hei alle! 🙂

Nyttårsfeiringen nærmer seg, og det er definitift en dag det er lov til å ta i litt ekstra med kreativ make-up og styling.
Etter mange år som modell lærer man mye om sminke. Jeg har alltid vært interessert og stilt spørsmål når jeg har sittet i sminkestolen.

Steg for steg

Jeg liker å bruke litt selvbruning dagen før, jeg bruker enten Faboulus tan fra Vita liberata, eller Jetset tan som er en spray og kanskje det letteste produktet å påføre for de som er redde for et skjoldete resultat.

Preppen

Husk at for at resultatet skal sitte best og at huden skal se smashing ut er preppen vel så viktig som make upen, spesielt nå på vinterstid i Norge kan huden bli veldig tørr. Sørg derfor for å legge en god fuktighetskrem, gjerne en fuktighetsgivende maske.
Jeg digger Orgins sin overnight mask!
Påfør videre et tynt lag med en primer jevnt over hele ansiktet, en primer gjør at huden blir jevn og glatt. I tillegg vil en primer hjelpe sminken til å sitte lenger, og det er jo en fordel på en lang kveld som nyttårsaften.
Jeg bruker Benefit sin primer.

For en glatt hud

Derretter dekker jeg til eventuelle ujevnheter med en concealer. Jeg bruker Clinique sin concealer stick. Videre går jeg over hele huden med en lett foundation, jeg bruker ID sitt pudder foundation. Jeg legger en lysreflekterende penn rundt øyne, munn, nese og litt på neseryggen. Her bruker jeg Loreal sin lightreflecting pen.
Dette vil gi en lysreflekterende effekt, spesielt på bilder.

Kontraster

Siste step på huden er solpudder, som jeg legger under kinnbeina for å fremheve de, litt på kjevebeina, i pannen og litt på nesen. Selv har jeg Too faced matte solpudder som en favoritt.

Øyne

Jeg liker å bruke gull øyenskygge i julebordstiden og til nyttårsfeiring. Kobber farger passer til alle øyenfarger, men passer spesielt godt til å fremheve blå eller grønne øyne, i og med at det er komplimentærfargen til blått. Jeg elsker Mac sine skygger, de sitter hele kvelden og har farger i alle nyanser.
Jeg legger skyggen i globalen på lokket og drar skyggen ut til siden. Jeg legger også litt skygge under øyet. Det å bruke skygge, istedenfor eyeliner gir et mye mer naturlig resultat.
Tips; invester i en god øyenskyggekost til å blende ut skyggene, for et mykere resultat.

Cat eyes

Jeg syns cat eye passer til alle, det gjør utrykket mer sofistikert og gir en følelse av tykkere vipper. Looken er allerede glamorøs uten liner, men jeg syns det setter prikken over i-en for en spesiell festkveld. Jeg bruker HM sin wet liner.

Let the magic begin

Siste finish, mange syns glitter blir noe for vågalt. Denne looken er superfin uten glitter også, men jeg syns det er lov til å være litt kreativ på nyttårsfeiringen.
Når du legger glitter trenger det ikke bli perfekt, jeg syns faktisk det er finere når det ikke er 100% symetrisk, det gjør looken mer artsy. Jeg bruker Mac sitt glitter.
Påfør glitter med en finger over øyelokket og litt over kinnbenet, der du vanligvis ville lagt en highlighter.

Refleksjoner

Til slutt påfører jeg lett highlighter med en kost, over kinnbeina, litt over leppen og på neseryggen.

Håper dere likte tipsene. Våg å prøve noe nytt å være kreativ!
Ønsker alle en super nyttårsfeiring.

Sparkle sparkle and happy new year!
– Ønsker dere alle et godt nytt år – Eline.Jacket – Melange de luxe
Ring – Garrard
Smykke – Top Shop
Ørepynt – HM
Pictures by Lindsay Milner
Samarbeid med Melange de Luxe

Bidragsyter

Eline Syrdalen er en international model, født og oppvokst i Oslo, Norge. Hun bor for tiden i NYC. Hun er signert med MC2 i NYC, LA Models i Los Angeles og CGM i Miami. Moder byrået hennes er MGM models i Hamburg, Tyskland. I Oslo, Norge er hun nå signert med Heartbreak Management. Hun begynte å jobbe som modell når hun var 17 og ble oppdaget av Team Models i hjembyen Oslo. Etter hun booket sin første kampanje for L'Oreal Paris som 19 åring, har hun siden reist verden rundt. Hun har jobbet for kunder store som Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal og Otto group i Tyskland. I 2017 var hun å se i den am Arikanske såpeooperaen, ¨The Bold and the beautiful¨, også kjent som ¨Glamour¨ i Norge på den Amerikanske TV kanalen CBS. Eline Syrdalen is an international model, born and raised in Oslo, Norway. She is currently living in NYC after she got her O1 Visa for USA in 2016. She is signed with MC2 in NYC, LA models for runway and print in Los Angeles and CGM in Miami. She started modeling at the age of 17 when Team Models discovered her in her hometown Oslo. Her Mother agency is MGM models in Hamburg, Germany. In Oslo, Norway she is now represented by Heartbreak Management. After landing her first campaign for L'Oreal Paris in an age of 19, she have since have been traveling the world. She has been working with clients like Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal and Otto Group. In 2017 she attended tree episodes of the American soap opera ¨The Bold and The Beautiful¨ on the American TV channel CBS.

Skriv en kommentar