Nyttårsantrekk?

 

Julaften er over, og romjulen er et faktum! Jeg må si jeg er veldig glad i romjulen. Det er her jeg virkelig klarer og slappe av og nyte. I tiden før jul skjer det så vanvittig mye at man såvidt klarer tenke.

Noe ulikt meg, så gleder jeg meg i år ordentlig til Nyttårsaften. Som er allerede i morgen!? Jeg føler ofte det hele blir noe oppskrytt, hvor man jobber opp altfor høye forventninger. MEN i år er jeg ordentlig klar.

Spørsmålet er bare hva man skal ha på!  I fjor befant jeg meg i varmere strøk med sommerkjole og barbeinte føtter, så har lyst å slå litt ordentlig til i år! Tror det må bli noe glitrende. Er det en dag man kan se ut som en discokule, så er det nettopp nyttårsaften, så tror jeg skal utnytte det til det fulle!

Med det sagt, følte jeg meg i grunn litt nyttårs kledd på julaften i år.

—-

Skjørt: Maje, Topp: BIKBOK