Ukens frokost: Smoothiebowl med sjokolade og acai

Litt lei av julemat? Det er jeg!

Dette ble en skikkelig smaksbombe! Det var litt mer sjokoladepulver i den enn det ser ut som, og det er definitivt noe jeg skal begynne å adde i smoothien for en liten twist på den tradisjonelle bærsmoothien. Det gir litt mer fyldig smak, og smaker ikke direkte sjokolade. Å putte nøtter i smoothien er også noe jeg anbefaler om du er litt sulten. Det gir både litt å tygge i samtidig som du får i deg bra næring.

Du trenger;

  • 2 teskjeer acai pulver
  • 2 teskjeer proteinpulver med sjokolade
  • 1 neve med mandler
  • Ca en dl mandelmelk
  • Ca en dl pasjonsfrukt juice
  • Frosne jordbær
  • En halv banan (spar resten til topping)

Deretter er det jo bare å kjøre alt godt i en blender. Jeg anbefaler å ikke ta for mye proteinpulver eller acai pulver, da smaken kan bli noe kunstig. Acai pulver funker veldig godt sammen med mandel og soyamelk.

Så kan du toppe den med akkurat det du vil! Jeg hadde bananer, bringebær, granola og mandler!