Pixiegenseren

//Reklame for eget garn. Oppskriften er laget i samarbeid med House of Yarn, og strikket i Line Langmo Påfugl.

Pixiegenseren har blitt godt mottatt, og den har blitt en av mine favorittgensere. Den kan strikkes i så utallige mange farger, og her er det kun fantasien som setter stopper for hvilken kombinasjoner man kan lage. Personlig synes jeg det er mest delikat med farger som er ganske like, f.eks offwhite og beige, lys blå og mørk blå, rødt og orange. Det peneste synes jeg blir å ha den lyseste fargen øverst, og den sterkeste fargen nederst. Dette bestemmer du selvsagt helt selv.

I det siste har jeg strikket opp Pixiegenseren i kontrastfarger. Farger som absolutt ikke passer så bra sammen i utgangspunktet, blir morsomme når de blir kombinert. Det blir overraskende fint.

Jeg har bodd i pixiegenseren min i kombinasjonen av sennepsgult og mørk lilla i vinter. Like fin til jeans som til skjørt.

Oppskriften på Pixiegenseren finner du på PDF HER.

//Dale garn/House of yarn har utformet oppskriften.