Godt nyttår alle sammen! 🙂

2018 er i gang, et nytt år med blanke ark og nye muligheter. Mange snakker om sommerkroppen, men jeg vil heller fokusere på helårskroppen og rutiner man kan holde seg til gjennom hele året. Gode vaner i hverdagen! Krampetrening, eller slanking er ikke sunt for hverken kropp, eller sinn.
Jeg prøver å holde en god balanse i kosten ved å lage det meste fra bunnen og prøver å planlegge måltider. Det er selvsagt ikke alltid like lett med uforutsigbare dager og innimellom lange reisedager.

I året som kommer vil jeg dele en del av mine oppskrifter her med dere. Mange vil sikkert tenke at det er dyrt å bruke ekstra penger på spesialmat, men produktene jeg kommer til å anbefale er drøye i bruk og holder lenge. Når det kommer til mat ser jeg på det som en fremtidig investering i helsen.

Pizza er en slager hos mange. Jeg har eksperimentert lenge på hvordan jeg kan lage en sunnere og mer næringsrik pizza.
Pizzabunn på sesammel har blitt en favoritt hos meg, og resten av jentegjengen digger den også.
Håper den faller i smak hos dere. Den er perfekt for fredagskvelden.

Bunnen:

2,5 dl sesammel – kjøpes på sunnkosten eller iherb.com
1 ss fiberhusk – kjøpes på sunnkosten eller iherb.no
1 ts johannesbrødkjernemel – sunnkosten eller iherb.no
1 egg

2 ts bakepulver
2 ss olivenolje
1-1,5 dl vann

Bland alt sammen og 1-1,5 dl vann.
Smør bunnen ut på bakepapir og stek på 200 gr i 10-15 min midt i ovnen. Steketiden avhenger litt av ovnen.

Kjøles deretter ned på rist og valgfri topping legges på. Mine favoritt toppings er sjamponjong, rødløk, paprika og salami. Tilbake inn i ovnen igjen og stekes til osten er gylden.

Håper det smaker!
X, Eline

 

Bidragsyter

Eline Syrdalen er en international model, født og oppvokst i Oslo, Norge. Hun bor for tiden i NYC. Hun er signert med MC2 i NYC, LA Models i Los Angeles og CGM i Miami. Moder byrået hennes er MGM models i Hamburg, Tyskland. I Oslo, Norge er hun nå signert med Heartbreak Management. Hun begynte å jobbe som modell når hun var 17 og ble oppdaget av Team Models i hjembyen Oslo. Etter hun booket sin første kampanje for L'Oreal Paris som 19 åring, har hun siden reist verden rundt. Hun har jobbet for kunder store som Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal og Otto group i Tyskland. I 2017 var hun å se i den am Arikanske såpeooperaen, ¨The Bold and the beautiful¨, også kjent som ¨Glamour¨ i Norge på den Amerikanske TV kanalen CBS. Eline Syrdalen is an international model, born and raised in Oslo, Norway. She is currently living in NYC after she got her O1 Visa for USA in 2016. She is signed with MC2 in NYC, LA models for runway and print in Los Angeles and CGM in Miami. She started modeling at the age of 17 when Team Models discovered her in her hometown Oslo. Her Mother agency is MGM models in Hamburg, Germany. In Oslo, Norway she is now represented by Heartbreak Management. After landing her first campaign for L'Oreal Paris in an age of 19, she have since have been traveling the world. She has been working with clients like Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal and Otto Group. In 2017 she attended tree episodes of the American soap opera ¨The Bold and The Beautiful¨ on the American TV channel CBS.

Skriv en kommentar