London

I skrivende stund er jeg på vei til London for å lage en liten reiseguide for Dailystory.no. London har jeg besøkt så mange ganger før, men denne gangen har jeg bestemt meg for å gå grundigere til verks for å sjekke ut de stedene jeg har fått anbefalt. De skal oppleves og testes ut.

Jeg går ofte på de samme restaurantene, og bor på de samme hotellene, men denne gangen har jeg gjort grundig research og fått tips og råd av venner og bekjente i tillegg til at jeg har lest meg opp på hvor det er verdt å bo, spise, shoppe og å drikke afternoon tea. Det finnes mange bra London guider der ute, men med Julie og Rikke sine tips i tillegg (som bor i London), håper vi i Dailystory.no at vi kan få deg til å se London med nye øyne og unngå turistfellene. Noen turistfeller er vi derimot glad i, og afternoon tea på Sketch og Ritz er alltid en success.

Vi håper vi kan inspirere til å besøke nye steder og kanskje gi noen tips du ikke viste fra før .