De mest komfortable vinterskoene

Vinerskoene skal være varme, komfortable og ikke minst praktiske. Jeg har plukket ut mine favoritter som er tidløse, og like fine i år som til neste år. Gode såler, slitesterke og praktiske til det norske klimaet.

  1. Roots; Disse har gode grove såler og er fôret. Perfekt for den norske vinteren. Jeg har lenge hatt problemer med å finne fine vintersko som har fôr i hele skoen, som samtidig er fine å se på. Disse er perfekte!
  2. Caterpillar; En klassiker som er like kul i byen som på fjellet. Om vinteren som på sommeren til festival. De er slitesterke og robuste, og varer år etter år.
  3. Timberland; Disse er vinterens store trend. Det er ingen tvil om at vi skal satse på kraftige og solide sko, som tåler været og forholdene. Timberland er tidløse, og en klassiker som sjeldent slår feil.
  4. Stockholm Design Group; Disse er en av mine favoritter. Vintersko trenger ikke å være kjedelige, og jeg elsker at de er rosa! (de finnes også i svart, om du ikke ønsker å være like vågal). Med en garderobe som ellers er enten svart eller i jeans så piffer disse opp resten av antrekket.