Nytt år – nye muligheter

2018 blir et veldig spennende år.

Med lansering av ny nettside, nye strikkeprosjekter på gang og et helt nytt utseende på bloggen. Nye designsamarbeid er allerede godt påbegynt, moteukene er booket og planlagt, og jeg skal style ett nytt og spennende tv-program som kommer i den beste sendetid i mars. Tone kommer snart på skjermen i «Hver gang vi møtes», og jeg gleder meg til å se på. Det er alltid gøy å se resultatene av en stylingjobb man har gjort.

Jeg skal også style en visning under OSLRW, noe jeg gleder meg noe voldsomt til.

Januar og Februar er nesten fullbooket, og fremover er det bare å holde tungen rett i munnen og være strukturert og effektiv. Døgnet skulle gjerne hatt flere timer, men det har det dessverre ikke.

Det viktigste for meg er fortsatt å være tobarnsmamma, og å være tilstede når barna er hjemme. Barna skal absolutt ikke føle på at mamma har ett hektisk liv, og jeg elsker de rolige stundene vi har sammen. Likevel får jeg veldig dårlig samvittighet av tanken på at jeg skal være to døgn i Stockholm, tre døgn i København og fire døgn i Marrakesh i månedene som kommer. Men når alt kommer til alt vet jeg at barna har det topp med litt pappa-tid. Vi er også så heldige å ha verdenes snilleste barnevakter som hjelper til når det trengs.

Det er fint å være tilbake på kontoret, og få strukturert hverdagen sin litt. Effektive kontordager gjør hverdagen hakket lettere, og ekstra fint er det å endelig å ha et kontorfelleskap med resten av de bra damene i Dailystory.

Vi har hatt en «flying-start», og jeg gleder meg til fortsettelsen.