Planlegg ditt beste 2018

Vi elsker å planlegge, notere, lage lister, skrive ned idéer og sanke tips. Én ting er å skrible på notater på iPhonen, men lite er koseligere enn å skrive i en fysisk planlegger eller dagbok. Hvor deilig er det ikke å sette av litt tid på søndagskvelden til å lage en hjemmelaget ansiktsmaske, helle noe varmt i koppen og massere inn litt kokosolje i håret imens du planlegger den kommende uken eller skriver ned det som opptar tankevirksomheten din.

Vi ønsker å tipse dere om noen nydelige notatbøker og dagplanleggere som du kan bruke for å gjøre 2018 til ditt beste år. Helt tilfeldigvis (blunk blunk) er noen disse også produsert på en måte som er snill mot naturen, ved å bruke resirkulert papir og materialer uten sterke kjemikalier. De to siste har fokus på hvordan man kan utvikle seg til å bli er mer motivert og inspirert menneske, og hvis ikke det er bra for jorda så vet ikke vi!

1. Her kan du skreddersy din notatbok eller planlegger, slik at du kan få den helt etter din smak. Den er håndlaget av resirkulert papir, og med blekk som ikke er skadelig for miljøet.

2. For de som liker å drømme seg bort – her er den nydeligste blå månenotatboken som er håndinnbundet med økologisk bommull.

3. Eller hva med en notatbok med stjernebilder på?

4. Denne nydelige, enkle dagplanleggeren er håndinnbundet, laget av resirkulert papir og finnes i flere farger

5. For de som liker enda mer struktur og fokus på helse og velvære anbefaler vi the Daily Wellness Journal. Du finner den også i bokhandelen.

6. Dagplanleggeren fra Paulo Coelho har lenge vært en favoritt, og du får din dose med spirituell inspirasjon og masse koselige sitater.

Grønt nuss!