Ukens frokost: Ovnsbakt frokostgrøt

Ja, jeg digger grøt. Det er det ingen tvil om. Tror jeg kunne spist grøt i forskjellig former typ til både frokost og lunsj hver dag.. nesten!

Her kommer en liten frokostfavoritt til dere!

Du trenger:

  • ca 2 dl havregryn
  • 2 teskjeer gresskarfrø
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 halv teskje kanel
  • 1 egg
  • 1 halv teskje sukrin
  • en splæsj med mandelmelk

Grøt er jo det enkleste man kan lage til frokost spør du meg. Sett ovnen din på 200 grader (viktig at ovnen er ordentlig varm) Du mikser alt i en bolle, lar det stå i ca fem minutter så det får godtgjort seg og svellet litt,  dermed heller jeg det over i en ildfast form. Den trenger 20 minutter i ovnen for å få riktig konsistens (siste 10 min kan man enkelt tilsette bringebær på toppen feks) Jeg har som regel vaniljekesam på toppen, eller litt honning med bær. Blir aldri lei.