Vinn vinn – veske for Afrika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Hei fininger<3

 I romjulen fikk jeg endelig gleden av å bruke en veske som betyr mye for meg. Jeg fikk i høst tilsendt den elegante strandvesken av firmaet 4Africa, et fantastisk konsept som er med på å bidra til positive endringer for et samfunn i nød. 4Africa arbeider for å skape arbeidskraft for arbeidsløse kvinner i Afrika som sliter med å få mat og vann til familiene sine. 

 4Africa ble etablert i 2011, og gründerne ønsket ikke å drive et tradisjonelt bistandsprosjekt, men i stedet satse på «hjelp til selvhjelp”. I 4Africa-huset i Uganda produseres det vakre produkter du blir stolt av å bære. Hvert unike produkt er håndlaget med et særpreget afrikansk-skandinavisk design. Inntektene gir nærmere 50 fattige/HIV-positive kvinner verdigheten av å skape et levebrød for seg og familien sin.

 Samtidig som man faktisk er med på å skape arbeidsplasser for flere kvinner ved å kjøpe 4Africas sofistikerte vesker, er det også med på å gi en godfølelse ved et kjøp som ikke bare gir deg selv noe, men som betyr mye for noen som trenger det i en helt annen del av verden. Ta en titt innom hjemmesiden deres her: http://www.winwinshop.no/, for å lese mer om prosjektene deres og det fantastisk bidraget de gjør for kvinner som sårt trenger det. Kanskje du til og med klikker hjem en veske du også. Da blir du i så fall sittende igjen med en et flott produkt – og en veldig god følelse nå som den også er på salg;-)

xx Rikke