Back to school

Back on it! 1 uke av skolen er unnagjort – nye fag er presentert og oppgavene er delt ut! Dette semesteret skal jeg ta for meg fashion marketing og fashion media, noe jeg gleder meg vanvittig til! Jeg elsket forrige halvår, hvor det meste var veldig kreativt, men nå får jeg også brukt ting jeg allerede kan og er kjent med, og bygge videre på dette. Oppgavene vi skal utføre er helt RÅ, og det er lite av det som føles som arbeid, på tross av at det er veldig mye!

Har også som mål å ta for meg dette vanvittige biblioteket vi er så heldige å ha til vår disposisjon. Dette er virkelig en motelsker sitt lille univers. Alle bøkene du kan tenke deg som omhandler mote, design og kunst samlet på et sted. Forrige semester var jeg altfor dårlig til å ta det i bruk – HELLO 2018!

Ønsker dere en herlig start på uken!