Fashion weeks

 En fin start på uken. Først en veldig spennende morgen med å ferdigstille plagg, farger og design i et designsamarbeid jeg har vært så heldig å få bli med på. Mer skal røpes siden, men foreløpig må jeg si at det er så lærerikt å se hvordan designerne jobber og alt som ligger bak. Det er så mange prosesser ett plagg skal gjennom før det er ferdig. Bare det å velge farger (når man kan velge fra hele Pantone sitt fargekart) var en utfordring i seg selv. Hva som passer sammen, hva som er salgbart og hvilken farger som kler hvem. Jeg vet selv hva jeg liker, men dere skal like det dere også. Det håper jeg dere gjør, og jeg gleder meg til å dele mer.

Deretter gikk turen videre for å planlegge styling av Line of Oslo sin visning til Oslo Runway. Det er ekstra gøy når kolleksjonen er så fin at man skulle ønske alt kom i butikk her og nå.

Moteukene står for tur. Først ut er Stockholm Fashion, deretter er det Oslo Runway før jeg skal til København. Hektisk, men veldig morsomt.

Som moteredaktør for Dailystory.no skal jeg oppdatere dere på hva som rører seg på motefronten fremover. Jeg gleder meg til å tilbringe tid med denne fine gjengen.