Hei alle sammen!

Når det er kaldt ute, frister det mer med noe varmt enn kaldt til frokost. Vinteren i Norge er mørk og kald, og om morgenen er det tøft å komme seg opp. Man føler jo at det er midt på natten kl 08 fordi det er så mørkt ute.  Selv foretrekker jeg i alle fall å starte dagen med noe som gir kroppen litt varme. Jeg er et utpreget vanemenneske, og spiser gjerne det samme til frokost i flere uker før jeg blir lei.

I det siste har det gått i protein-pannekaker. Når man ikke bruker hvetemel i pannekakene, eller vaflene, er det vanskeligere å få dem til å henge sammen. Jeg har derfor eksperimentert meg frem til en oppskrift jeg er veldig fornøyd med, og også fått godkjennelse fra flere familiemedlemmer som vanligvis boikotter alt som er sunt.
Disse pannekakene kan du spise hver dag med god samvittighet. De er perfekte til frokost, før trening, i matpakken, eller på skogstur. De kan enkelt lages dagen før og legges i sølvpapir over natten, og smaker like godt dagen etterpå.

2 egg
1/2 ts bakepulver
2 ss sukrin, eller annen søtning som stevia eller honning
1/2 ts kardemomme
1 ts fiberhusk
1 toppet ss mandelmel
1 toppet ss proteinpulver, jeg bruker bodylab sin vanilla whey protein
1-1,5 dl mandelmelk, sojamelk, havremelk eller annen melk
1 stor ss rømme, eller mager kesam
1 klype salt

Jeg kjøper som regel fiberhusk og mandelmel på iherb.com, dere kan bruke min kode rabatt kode: GRW708

Start med å blande egg, melk og søtning sammen, ha deretter i resten av ingrediensene.
La røren svelle i 5 minutter før du begynner stekingen.
Stek pannekakene i litt kokosolje eller smør. Jeg bruker Bodylab sin kokosolje-spray, den passer perfekt til dette.
Denne oppskriften gir 4 middels store pannekaker. Jeg dobler ofte oppskriften å setter halvparten ferdig stekte i kjørleskapet.

Topp pannekakene med din favoritt-topping. Jeg elsker å tine frosne bringebær eller bruke bodylab sitt sjokoladepålegg, protinella.

Bon apetit!

Håper dere alle har en super uke så langt, snart helg allerede! Jeg har ligget syk de siste dagene, men endelig på bedringens vei. Nå er jeg klar for avreise til varmere strøk, jobber i Spania de neste 4 dagene. Snakkes snart.:)

X, Eline

// ENGLISH

Hi all!

When it’s cold outside, it’s more tempting with something hot than cold for breakfast. The winter in Norway is dark and cold, and in the morning it is tough to get up. One feels that it’s midnight at 08 o’clock because it’s so dark outside. In any case, I prefer to start the day with something that gives the body a little warmth. I’m a distinguished person, and I would like to eat the same for breakfast for several weeks before I get bored.

In the past, it has gone into protein pancakes. When you do not use flour in the pancakes, or the waffles, it is harder to make them hang together. I have therefore experimented with a recipe I am very pleased with, and also received approval from several family members who usually boycott all that is healthy.
You can eat these pancakes every day with a good conscience. They are perfect for lunch before training, in the packed lunch or on a forest trip. They can be easily made the day before and put in silver paper overnight and tastes the same day afterwards.

2 eggs
1/2 teaspoon baking powder
2 tablespoons sukrin, or other sweetening like stevia or honey
1/2 teaspoon cinnamon
1 teaspoon Xanthan Gum – Whole Foods or Iherb.com
1 topped such as almond flour
1 topped such protein powder or coconut flour. I use bodylab’s vanilla whey protein
1-1.5 dl almond milk, soy milk, oat milk or other milk
1 big tbs coconut yoghurt or greek yoghurt
1 pinch of salt

I usually buy fiber husk and almond flour on iherb.com, you can use my code discount code: GRW708

Start by mixing egg, milk and sweeten together, then have the rest of the ingredients.
Let the batter swell for 5 minutes before starting the frying.
Stir the pancakes in a little coconut oil or butter. I use Bodylab’s coconut oil spray, it fits perfectly with this.
This recipe provides 4 medium pancakes. I often double the recipe to put half cooked in the fridge.

Top pancakes with your favorite topping. I love to thaw frozen raspberries or use bodylab’s chocolate toppings, protinella.

Bon Apetit.

X, Eline S

Bidragsyter

Eline Syrdalen er en international model, født og oppvokst i Oslo, Norge. Hun bor for tiden i NYC. Hun er signert med MC2 i NYC, LA Models i Los Angeles og CGM i Miami. Moder byrået hennes er MGM models i Hamburg, Tyskland. I Oslo, Norge er hun nå signert med Heartbreak Management. Hun begynte å jobbe som modell når hun var 17 og ble oppdaget av Team Models i hjembyen Oslo. Etter hun booket sin første kampanje for L'Oreal Paris som 19 åring, har hun siden reist verden rundt. Hun har jobbet for kunder store som Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal og Otto group i Tyskland. I 2017 var hun å se i den am Arikanske såpeooperaen, ¨The Bold and the beautiful¨, også kjent som ¨Glamour¨ i Norge på den Amerikanske TV kanalen CBS. Eline Syrdalen is an international model, born and raised in Oslo, Norway. She is currently living in NYC after she got her O1 Visa for USA in 2016. She is signed with MC2 in NYC, LA models for runway and print in Los Angeles and CGM in Miami. She started modeling at the age of 17 when Team Models discovered her in her hometown Oslo. Her Mother agency is MGM models in Hamburg, Germany. In Oslo, Norway she is now represented by Heartbreak Management. After landing her first campaign for L'Oreal Paris in an age of 19, she have since have been traveling the world. She has been working with clients like Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal and Otto Group. In 2017 she attended tree episodes of the American soap opera ¨The Bold and The Beautiful¨ on the American TV channel CBS.

Skriv en kommentar