London savn

Etter å ha vært bosatt i London nå over fire år, har byen blitt mitt hjem. Selvom jeg er oppvokst i Oslo, sitter jeg her med hjemlengsel. De siste to årene har vi etablert oss ordentlig i London, og skapt et hjem sammen. Jeg savner å være med kjærsta mi og hverdagslivet i storbyen. Heldigvis er det ikke så lenge til jeg er tilbake for fullt. Før det står det spennende reiser på agendaen som jeg gleder meg til å dele med dere! Dette «all-denim» antrekket fant jeg i kamerarullen min på lager. Jeg digger kombinasjon av ulike denim farger, som skaper en avslappende look noe som passer fint når det nærmer seg helg. (woop woop)

Enn så lenge, ha en herlig torsdag<3

Xx Rikke

Coat: Zara – Shirt: Boyfriends – Jeans: Vintage Levi’s – Boots: Timberland – Bag: Gucci – Sunglasses: Celine