Sunne restauranter i London

Ble endel mat her denne uken, med det har vært mye etterspørsel etter en sunn restaurantguide fra London her inne. Jeg synes ikke nødvendigvis de mest kjente restaurantene er de med best mat. Finnes veldig mange restauranter her som er kule å se på, men som dessverre skorter litt på maten for de som likere litt sunt, og kanskje til og med er enten vegetarianer eller veganer.

Jeg tenkte dele det hele litt opp for dere, noe som også gjør det litt mer interessant også. Er så uendelig mange muligheter, og jeg har fortsatt en lang liste jeg skal igjennom. Så blir nok ikke hjem til Norge med det første nei! First up – weekend lunsj! Når du skal kose deg litt ekstra, og kanskje være litt ekstra sosial?

 1. The Ivy – En klassiker som aldri blir kjip etter min mening. Ulike lokasjoner rundt i London
 2. Bronte – NYDELIG interiør, og super deilig asiatisk mat!
 3. Baltazar – En replika av samme restaurant i New York – Høyt under taket, god sjømat, og gode drinks! Perfekt for en brunsj med masse gode venner
 4. NAC – Vanvittig god mat som er ment for å deles, her får du alt! Både for de som spiser kjøtt, og de som ikke gjør det!
 5. 108 brasserie – Engelsk og koselig, med utrolig god mat. Nabolaget er så koselig atte hjelp.
 6. Farmacy – en av mine store favoritter! Menyen består av så mye at jeg sjelden klarer bestemme meg for bare 1 ting. Restauranten er fullstendig vegansk, men selv min bedre halvdel som til tider kan bli litt lei av min noe over gjennomsnittet sunne livsstil digger denne!
 7. Granger & CO – CRAZY populært i helgene, så bare å forberede seg på litt kø!
 8. Dalloway Terrace – Akkurat så koselig som det høres ut som! Perfekt for en jentelunsj. På menyen er det både pannekaker, acai bowl, poached egg og «skinny bellinis».
 9. The Ned – et hotell som består av mye forskjellig digg. De har blant annet Cecconis, som er en fantastisk lunsjmulighet, de serverer på Søndager «all you can eat» buffet. Og da snakker vi ikke tradisjonell buffet, som man kanskje ikke har så gode assosiasjoner med, den er HELT fantastisk!
 10. PACHAMAMA – Sør amerikansk meny, med masse spennende smaker!
 11. NAMA – Kanskje ikke en typisk «helgelunsj», men den er en av mine absolutte favoritter, så den må med!

Restauranter jeg ønsker å prøve til lunsj fremover er: Dishoom, GRIND, Egg break.

Et annet lite tips til dere om dere er interesserte i gode restauranter i London, er appen «Miss picky». Last den ned, inneholder så mye digg for enhver anledning!

ENJOY <3