Green aventurine

 

I høst fikk jeg æren av å være ambassadør for dette fantastisk fine smykket. Det er sofistikert, rent, elegant og ikke minst, så står det for utrolig mange fine verdier. Kolleksjonen «Healing Stones» av det London-baserte merket Daisy London valgte ut sju forskjellige jenter til å representere hvert sitt smykke, med ulike krystaller inni. Jeg fikk æren av å representere «Green Aventurine”, som representerer følgene: 

CREATIVITY.CONFIDENCE. SUCCESS.

Thought to bring luck and prosperity to those who wear it, Green Aventurine is regarded as the stone of opportunity. Stimulating our need to persevere, it creates a sense of optimism and hope. Inspiring the imagination to enhance creativity, this stone helps to visualise alternative solutions and possibilities.

Jeg følte faktisk at det passet meg ganske godt. Særlig etter et litt utfordrende halvår jobbmessig var det godt å bære et smykke med så mye positiv og god energi. 

Smykket er å finne her: https://www.daisyjewellery.com/necklaces/healing-stones/green-aventurine-healing-necklace-silver#selection=material:Sterling%20Silver__18 

xx Rikke

 

ENGLISH:

 

This fall I was honored to be an ambassador for this fantastic fine jewellery. It’s sophisticated, clean, elegant and not least; it’s amazingly good value. The healing stones collection of the London-based brand Daisy London, selected seven different girls to represent each piece of jewellery, with different crystals inside. I received the honor of representing «Green Aventurine», which represents the following: CREATIVITY.CONFIDENCE. SUCCESS. The jewellery can be found here: https://www.daisyjewellery.com/necklaces/healing-stones/green-aventurine-healing-necklace-silver#selection=material:Sterling%20Silver__18

 

xx Rikke