Line Varner

Line of Oslo under Oslo Runway

Line Varner står bak motesuksessen Line of Oslo. Line ble gründer 45 år gammel med egne sparepenger. Vi i Dailystory har tatt en prat den driftige dama.

 

Kan du fortelle litt om ideen og konseptet til Line of Oslo?

– Etter mange år som innkjøper ville jeg lage gode fashion basics som jeg og andre butikker følte manglet! Etter 11 år har LOO utviklet seg til en fullverdig kolleksjon – alt fra kjoler, bluser, jakker til jeans. Det viktigste for meg er å lage klær som er komfortable, og med de beste kvalitetene. Feel good – look good! Føler du deg bra, presterer du bedre. Jeg liker at mange liker klærne mine, og det har fungert godt med mor/datter konsept siden starten! Vi er opptatt av bærekraftig produksjon, og bruker så klart ikke pels!

Hvor er dere lokalisert og hvor selges klærne?

– Vi har et skikkelig girlpower motehus på Skøyen. Håndtaket på døra vår er et peace-symbol, som symboliserer hvordan stemningen er på innsiden. Line of Oslo selges i 145 butikker i Norge, ca 60 i Sverige og flere i Tyskland, England, Italia, Mallorca & Frankrike! Vi har flere avdelinger med LOO, blant annet på Milla Boutique (Aker Brygge) og Steen & Strøm, og selvsagt har vi webshop – www.lineofoslo.no. Vi er veldig stolte av å være representert i de fineste butikkene i Norge!

Hva er fremtidsvisjonene til bedriften?

– Bygge videre på de samme verdiene vi gjør i dag, være solide og sterke, og tro til vår profil! Vi setter bærekraftig produksjon i høysetet, noe som er det aller viktigste for fremtiden! Og som alltid – have more fun every day!

Hva er du mest stolt av?

– Vi har nå drevet en solid business i 11 år og det er noe jeg er stolt av! Girlpower! Vi har en sterk kultur i Line of Oslo, vi heier på hverandre og gjør hverandre gode!

Har du noen tips til andre gründere?

– Du må ha en god & solid idé for å lykkes! Du må være forberedt på/og like hardt arbeid! Det er viktig å skape en kultur med gode verdier. Knytte til deg flinke folk som kan andre ting enn deg selv. Det er viktig å heie på seg selv, men også på andre!!